RTV-Servis i popravak TV i AUDIO uređaja -Zagreb - Televizor Novosti - Televizor

Najnovija TV BRAVIA prava je umjetnost

Možete imati privatnu umjetničku galeriju uz televizor BRAVIA E4000.Potpuno nova serija E4000 LCD televizora BRAVIA obasjat ćeprostoriju poput djela suvremene umjetnosti.Čak i dok je isključen E4000 je elegantan dodatak svakom interijeru .

Budući da izgleda poput predivnog umjetničkog djela televizor serije E4000 s načinom rada Picture Frame mogao bi se postaviti u umjetničku galeriju.Nudeći lijep oblik na zidu ili postolju, najnoviji televizor BRAVIA dosta se udaljava od tradicionalnih crnih televizora pravokutnog oblika.

Inspiriran je našim novim konceptom dizajna "draw the LINE", a njegove čiste,nenametljive linije elegantan su dodatak svakom interijeru.

Dostupne su četiri boje okvira koje će se neprimjetno stopiti sa svakim interijerom: tamnoplava, boja aluminija, biserno bijela i tamnosmeđa. LCD zaslon dostupan je u veličinama od 26 inča (66 cm), 32 inča (81 cm) i40 inča (102 cm).

sony

Uz Picture Frame Mode možete prikazati prethodno učitane slike (od Pop arta do Van Gogha*) ili vlastite slike s kompatibilne USB memorije umetnute s bočne strane uređaja dok ne gledate televizor. Slike HD kvalitete daju bogate, tople boje i izuzetno izražene detalje. Picture Frame Mode smanjuje svjetlinu kako bi vaše omiljene slike izgledale kao stvarne slike.

One štede i energiju. Prilikom korištenja načina rada Picture Frame Mode televizor koristi do 35% manje energije nego prilikom gledanja uobičajenog televizijskog programa**. Možete i postaviti timer za prebacivanje televizora u stanje pripravnosti ako ga zaboravite isključiti.

Modeli od 32 i 40 inča su Full HD 1080p, tako da možete uživati kako u uobičajenim programima tako i u filmovima na DVD-u i Blu-ray Disc™ mediju. Priključite PLAYSTATION®3 za najkvalitetniji doživljaj igranja ili reproducirajte HD materijal snimljen kamkorderom Handycam®.

Naša jedinstvena značajka BRAVIA Sync standardna je kod serije E4000, a omogućuje vam upravljanje cijelim sustavom kućnog kina pritiskom samo jednog gumba. Možete i pristupiti izbornicima drugih kompatibilnih uređaja, kao što su kamkorderi Handycam®.

Pored toga, dostupna su 3 HDMI™ ulaza koja dodatno olakšavaju uživanje u filmovima, računalnim igrama i glazbi visoke rezolucije. Sve u svemu, serija E4000 je remek-djelo u nastajanju. No neće dominirati. Štoviše, to je uređaj koji se uklapa s umjetničkim djelima i razbacanim jastucima, a zatim vam oduzme dah svojom tihom, nenametljivom briljantnošću.

Izvor:http://www.sony-center.net/

TELEVIZOR d.o.o. za usluge, proizvodnju i trgovinu
Trnac 63, 10000 ZAGREB
Trgovački sud u Zagrebu
MB: 0148822
OIB: 78733331645
Banka: Zagrebačka banka
Žiro-račun: IBAN: 9423600001101291864